fbpx

Lista Surfing

Om oss

ListaSurfing

ListaSurfing tilbyr surfcamp med mat og overnatting, utleie av utstyr, og kurs i windsurfing og surfing. Bedriften ble etablert i 2015 av Per Christian Brodschöll, som har stått på brett siden 1980-tallet. Med seg på laget har ListaSurfing instruktører som elsker å leke seg i bølgene på Lista. ListaSurfing samarbeider med Lista Bølgerytterforening.

Lista er kjent for å ha unike forhold for brettbasert vannsport (brettseiling, kiting, surfing og SUP), og har lenge tiltrukket seg flere besøkende utøvere året rundt. ListaSurfing ønsker å bidra til at flere blir interessert i disse fantastiske aktivitetene hvor en kan utfordre både seg selv og kreftene i naturen.

Våre instruktører er ISA level 1 sertifiserte. 

“The ISA Surf Level 1 Certification is the industry standard for surf Instructors at quality surf schools around the world.” -Isasurf.org

Ved større arrangement og spesialtilpassede kurs for bedrifter og foreninger, ta kontakt for å få all den informasjonen du trenger.

Kontaktdetaljer:
E-post: info@listasurfing.no
Tel: 48 180 187

Teamet vårt

Lista Surfing teamet består av en ivrig gjeng surfere & windsurfere. 

Per Christian Brodschöll

GRUNNLEGGER

Per Christian har stått på brett siden 1980 tallet. Han har flere tusen timer på vannet. Han er en real sjøulk.

Mikael Brodschöll

INSTRUKTØR &
WEb-Designer

Mikael har vokst opp på Lista. Han har utviklet en lidenskap for surfing akkurat som faren & prøver å være i vannet så mye som mulig.

Lista surfing portrett_3

Inge
Kvivik

INSTRUKTØR

Når det er bra forhold på Lista så kan du regne med at Inge er på plass. Han har bodd både på Kanariøyene og Island på grunn av bølger og vind, men liker seg aller best på Lista.

Filip
Gustavsen

Instruktør

Filip er en ivrig surfer & windsurfer. Han er fra Kristandsand, men tar ofte turen til Lista for å komme seg i bølgene.

Opplevelser

Velg din favoritt opplevelse

Opplevelser

Velg din favoritt opplevelse

Opplevelser

Velg din favoritt opplevelse